För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Leveransvillkor

 ·         Fraktkostnad/Leveranssätt

Vi kan tyvärr inte ha en bestämd fraktavgift då godstyperna varierar för mycket. Kostnaden för frakten bestäms istället av vilket sätt du väljer att få varan levererad.

o    Privatpaket (fraktkostnad 99 SEK)

o    Företagspaket (fraktkostnad 175 SEK)

o    Pallfrakt ¼ (fraktkostnad 560 SEK)

o    Pallfrakt ½ (fraktkostnad 700 SEK)

o    Pallfrakt (fraktkostnad 875 SEK)
 
 
·         Skrymmandetillägg

Tillkommer endast till vissa varor. För att få reda på vilka varor som omfattas av skrymmandetillägg, se varornas informationstext i webbkatalogen.
 
 
·         Leveranstid

Normalt 1 vecka från att vi mottagit beställningen.
 
 
·         Felleverans

Om vi levererat fel vara eller fel antal, kontakta oss så snart du kan.

Telefonnummer: +46 (0)643 445100
 
 
·         Transportskador

Om en vara är transportskadad när du mottar den ska du genast tala med transportören eller ditt utlämningsställe.
 
 
·         Garantier

Garantitiden på våra produkter varierar stort, men den är alltid minst 1 år lång (förutom på batterier som har en garantitid på 6 månader). För att få reda på vad som gäller för produkten du är intresserad av, se informationen för just den produkten i webbkatalogen.
 
 
·         Köpvillkor

Alla priser anges inklusive 25% moms i enheten SEK (svenska kronor).

Du måste vara över 18 år för att få ingå avtal med oss utan målsmans godkännande.
 
 
·         Priser

Alla priser gäller tills vidare.
 
 
·         Betalningsalternativ

o    Faktura (faktureringsavgift på 25 SEK tillkommer)

o    Internetbank (kostnadsfritt)

o    Kortbetalning (kostnadsfritt)

o    Postförskott (avgift på 65 SEK tillkommer)
 
 
·         Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med dubbel fraktkostnad + 25% av dubbla fraktkostnaden.

Detta gäller även om fri frakt tillämpas. I sådana fall debiteras dubbel fraktkostnad + 25% av dubbla fraktkostnaden  på det fraktalternativ som använts.

OBS! Den lägsta avgiften är 300 SEK, oavsett vad frakten kostar.
 
 
 
 
 
 

·         Reservation

Innosund AB reserverar sig mot eventuella fel i text och bild, slutförsäljning samt force majeure såsom sjukdom hos personalen, strejk, import- eller exportförbud, transportstörningar eller dramatiskt förändrade myndighetsåtgärder.
 
 
·         Reklamationer

Om du är missnöjd med en vara kan du reklamera den. Detta ska göras inom skälig tid från att du upptäcker felet/borde ha upptäckt felet. Alla reklamationer som görs inom 2 månader från det att du upptäcker felet är, enligt konsumentköplagen, gjorda inom ”skälig tid”. Enligt konsumentköplagen förlorar du din rätt att reklamera en vara efter 3 år. Undantag görs för varor/produkter där garantin vid inköpstillfället är längre än 3 år.

Vid reklamation, hör gärna av dig skriftligen.
 
 
·         Ångerrätt

Som konsument har man enligt distans- och hemförsäljningslagen alltid 14 dagars ångerrätt på en vara man handlat via internet. Dessa fjorton dagar gäller från och med den dag man mottar varan eller en väsentlig del av den.

Om du vill utnyttja din ångerrätt, kontakta oss på antingen +46 (0)643 445100 eller energibutiken@innosund.se så hjälper vi dig.

Vid ångrat köp ska varan returneras till oss i väsentligen oförändrat skick och returfrakten betalas av dig som konsument.
Ordnas returfrakten av oss, fakturerar vi den uppkommna kostnaden för det fraktalternativ som används + 25 % för vår hantering för returfrakten.
 
 
·         Återbetalning

Om du väljer att utnyttja din ångerrätt ska du ha dina pengar tillbaka inom 30 arbetsdagar. Dessa dagar räknas från och med dagen du häver avtalet, alternativt dagen då vi mottar den returnerade varan.

Återbetalning sker i första hand till ditt personkonto, bankkonto, plus- eller bankgirokonto. I andra hand sker utbetalning via avi.

För att vi ska kunna återbetala till ett konto måste du ha ett godkänt kontonummer som hör ihop med de personuppgifter du uppgett vid beställning.
 
 
·         Personuppgifter

Alla personuppgifter du lämnar till oss behandlas enligt personuppgiftslagen. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part.
 
 
 
 
 
 

 
Start > Hjälp > Leverans
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms